1. Esti liderul pe care echipa ta il merita?

Esti liderul pe care echipa ta il merita?

Esti liderul pe care echipa ta il merita?

“Daca actiunile tale ii inspira pe altii sa viseze mai mult, sa invete mai mult, sa faca mai mult si sa devina mai buni, esti un LIDER.”John Quincy Adams

Daca vrei sa afli cum sa-ti conduci echipa mai bine, de ce nu-i intrebi?

Sa ceri feedback este o obisnuinta extrem de utila a oricarui Manager de Vanzari. Poate ca te macina ideea ca tu ar trebui sa fii cel care are toate raspunsurile, dar, la fel de posibil, este sa inveti o multime de lucruri ascultandu-i pe altii si incurajandu-i sa-ti spuna ce cred ei despre tine, ca lider.

Nu cauta sa afli doar ceea ce nu faci foarte bine, ci si ceea ce faci bine, cauta sa afli ce functioneaza dar si ceea ce poate fi imbunatatit.

Cea mai simpla cale de a afla ce sa faci

Cea mai simpla cale de a afla ce sa faci

Membrii echipei tale au un interes legitim in a te determina sa faci o treaba buna, asa ca de ce sa nu le dai sansa sa contribuie la imbunatatirea activitatii tale, ca lider?

Acest tip simplu de feedback poate fi cautat si incurajat la subordonatii tai, la omologii tai cat si la superiorii tai ierarhici. Bucura-te de el, indiferent de momentul incare se gaseste cariera ta.

“Feedback-ul este micul dejun al campionilor.” – Ken Blanchard

Idei indraznete si decizii intelepte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Importanta Time Management-ului
time-management
În zilele noastre, timpul a devenit o resursă greu de găsit. Petrecem timp tranzitând spaţiul numit generic muncă, îndeplinind diferite sarcini necesare menţinerii sau dezvoltării carierei, apoi ni-l dedicăm activităţilor casnice sau private. Există un principiu cunoscut sub numele de Principiul lui Pareto sau regula 80:20. Acest principiu spune că 80% din ceea ce realizăm într-o zi este produs cu 20% din efortul depus. Restul de 80% din efort generează diferenţa de 20% din rezultate.
%d bloggers like this: