2016. Un an ca oricare altul?

2016. Un an ca oricare altul?

2016. Un an ca oricare altul?

Deja au trecut primele 3 saptamani din 2016. Va fi un an ca oricare altul? Pai…depinde! Asta iti poate raspunde orice nehotarat sau speriat de decizii din preajma ta.

Eu iti propun sa te gandesti un pic altfel la acest 2016. Prea des ne trezim in viata captivii unor evenimente prea putin importante, pierzand din vedere ceea ce defineste, pana la urma, o viata fericita. De asemenea, pierdem urma caii spre succes sau uitam motivele pentru care urmam acea cale, uitand cum am definit succesul la inceputul calatoriei.

Mie mi s-a intamplat asta in mai multe randuri si, daca simti ca si tie ti s-a intamplat, te invit sa te gandesti la raspunsurile pe care ti le-ai putea da la urmatorele intrebari care te vor ajuta, privind reflexiv catre cele 12 luni ale anului trecut, sa creezi succesul anului ce a inceput.

  • Ce sunt fericit ca mi s-a intamplat in anul trecut?
  • Cat de departe am ajuns si catre ce ma indrept?
  • Ce este cu adevarat important pentru mine?
  • Cine oamenii cu adevarat importanti pentru mine si cine sunt cei pentru care eu sunt important?
  • Ce experiente au facut din anul trecut un an deosebit de toate celelalte?
  • Ce am facut de-a dreptul extraordinar si unde mai am nevoie de imbunatatiri?

In sfarsit, adauga raspunsul la intrebarea complexa care urmeaza:

  • Care sunt raspunsurile pe care vreau sa mi le ofer, la aceste intrebari, la finalul acestui an si ce voi face pentru asta?

Relaxeaza-te, raspunsul te priveste doar pe tine si este important doar pentru tine. Asa ca, fii sincer cu tine insuti si cat de ambitios iti doresti. Chiar te incurajez sa nu privesti acest exercitiu ca pe inca o incercare de a-ti depasi limitele. Ia-l ca pe un instrument de a te reaseza pe drumul pe care ti-l doresti!

In primul articol al acestui an, asadar, te invit sa-ti faci timp pentru tine. Fa-ti timp sa intelegi pana unde ai ajuns si catre ce vrei sa te indrepti.

Fa din 2016 cel mai bun an al vietii tale!

Actioneaza astazi!

Idei indraznete si decizii intelepte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Importanta Time Management-ului
time-management
În zilele noastre, timpul a devenit o resursă greu de găsit. Petrecem timp tranzitând spaţiul numit generic muncă, îndeplinind diferite sarcini necesare menţinerii sau dezvoltării carierei, apoi ni-l dedicăm activităţilor casnice sau private. Există un principiu cunoscut sub numele de Principiul lui Pareto sau regula 80:20. Acest principiu spune că 80% din ceea ce realizăm într-o zi este produs cu 20% din efortul depus. Restul de 80% din efort generează diferenţa de 20% din rezultate.
%d bloggers like this: