5 intrebari pentru tine

5 intrebari care te pregatesc pentru intalnirea cu clientul

5 intrebari care te pregatesc pentru intalnirea cu clientul

5 intrebari care te pregatesc pentru intalnirea cu clientul. Acest material audio iti va fi foarte util. Asculta-l si gaseste-ti raspunsurile potrivite.

Am adunat in cele aproape 4 minute ale inregistrarii tot ce am gasit mai util pentru a te pregati mai bine pentru intalnirea cu clientul. Vei gasi in acest material 5 intrebari la care sa le gasesti raspuns. Gasindu-le raspunsurile potrivite, iti vei acorda sansa sa fii mai sigur pe tine in fata clientului.

Iata si aceste 5 intrebari:

1. De ce ar trebui sa aloc timp acestui client?

2. Este acesta cel mai potrivit prospect cu care sa incep vanzarea?

3. Ce trebuie sa stiu?

4. Ce trebuie sa-l determin pe client sa faca?

5. Cum pot sa-i captez atentia?

5 intrebari al caror raspuns iti vor tripla sansele sa vinzi. Chiar iti fac o promisiune si n-am sa mi-o incalc. Iti promit ca daca vei asculta materialul audio din acest articol vei auzi…chiar vocea mea. Glumesc, nu asta este promisiunea.

Promisiunea mea catre tine este ca daca:

– vei asculta inregistrarea aceasta,

– o vei reasculta ori de cate ori vei fi inainte de o intalnire cu unul dintre clientii tai si

– te vei concentra pe a gasi raspunsuri concrete la toate cele 5 intrebari iti vei tripla vanzarile in maxim 3 luni de zile.

Imi voi pastra promisiunea atata vreme cat si tu promiti sa accepti cele 3 conditii. Vreau sa te aud spunand si tu: “Promit!”. Glumesc din nou. Nu te pot vedea si nici nu te pot auzi.

Daca iti vei tripla vanzarile, ma voi multumi sa fiu cel care te-a ajutat. Daca nu va fi asa, iti voi datora o cafea. Ce zici?

Idei indraznete si decizii intelepte.

2 thoughts on “5 intrebari pentru tine

  1. Pingback: Cei 10 C din Comunicare - Cristian Toaxen

  2. Pingback: 4 motive pentru care oamenii cumpara - Cristian Toaxen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Importanta Time Management-ului
time-management
În zilele noastre, timpul a devenit o resursă greu de găsit. Petrecem timp tranzitând spaţiul numit generic muncă, îndeplinind diferite sarcini necesare menţinerii sau dezvoltării carierei, apoi ni-l dedicăm activităţilor casnice sau private. Există un principiu cunoscut sub numele de Principiul lui Pareto sau regula 80:20. Acest principiu spune că 80% din ceea ce realizăm într-o zi este produs cu 20% din efortul depus. Restul de 80% din efort generează diferenţa de 20% din rezultate.
%d bloggers like this: