50 de modalitati de a-ti conduce echipa de vanzari

50 de modalitati de a-ti conduce echipa de vanzari.

50 de modalitati de a-ti conduce echipa de vanzari.

50 de modalitati de a-ti conduce echipa de vanzari. Iti propun un serial la finalul caruia sa ai o perspectiva completa asupra acestei activitati.

Introducere

Toti am lucrat cu diferiti manageri in trecut, unii buni, altii mai putin buni, dar acum este timpul sa fi tu managerul. Tu esti LIDERUL.

Ce vei face diferit?

Iata o intrebare care m-a chinuit si pe mine prima data cand am fost manager de vanzari. Stiam ce nu vreau sa fac.

Nu voiam sa ma concentrez doar pe obligatiile de serviciu.

Nu voiam sa indrum gresit oamenii.

Nu voiam sa-mi tratez colegii ca pe o prelungire a sarcinilor de serviciu.

Nu voiam sa-i vad pe altii ca pe obstacole in calea atingerii obiectivelor mele.

Nu voiam sa fiu cel care controleaza tot.

Nu voiam sa fiu cel care ii trage inapoi pe oameni.

Si, cel mai mult, nu voiam sa fiu cel care nu realizeaza obiectivele.

Am intalnit insa destui manageri care exact asta faceau. Motivatia si respectul erau la cote minime, iar carierele lor erau o permanenta lupta pentru supravietuire. M-am gandit ca trebuie sa existe si o cale mai buna de a conduce echipe de vanzare, de a ajunge sa ai rezultate si sa pastrezi in randul echipei entuziasmul si motivatia.

Uneori am esuat lamentabil, alteori am reusit sa realizez tot ce mi-am propus si mi-am atras respectul si stima colegilor. Din ambele situatii am invatat cate ceva si in aceste capitole iti impartasesc si tie din convingerile, valorile si tehnicile pe care le-am dezvoltat pentru a cladi o cariera solida care sa nu fie doar de succes, ci si extraordinar de placuta.

Obiectivul “50 de modalitati de a-ti conduce echipa de vanzari” nu este acela de a-ti prezenta tehnici de vanzari sau de a-ti vorbi despre cum sa conduci o campanie de vanzari. Obiectivul este acela de a te provoca sa-ti testezi convingerile legate de cum se comporta un mare lider al unei echipe de vanzari. Valorile pe care le ai vor modela managerul care vei deveni. Citind aceste capitole, vei descoperi un sprijin in a crea un plan de actiune care sa te duca spre LIDERUL care ti-ai dorit intotdeauna sa fi.

Stilul meu de leadership a fost modelat de managerii cu care am lucrat, luind de la ei cele mai bune calitati si adaptandu-le la felul meu de a fi. Te invit sa faci acelasi lucru cu ceea ce vei citi aici. Sper sa descoperi ca tu deja folosesti o buna parte din tehnicile pe care ti le voi prezenta.

Important este ca, odata cu citirea acestor capitole, sa incepi sa iei decizii constiente legate de abordarea pe care o ai in privinta diferitelor situatii cu care te vei confrunta in cariera de Manager de Vanzari.

“Dacă am face toate lucrurile de care suntem capabili, ne-am uimi şi pe noi înşine.” – Thomas Edison

Idei indraznete si decizii intelepte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Importanta Time Management-ului
time-management
În zilele noastre, timpul a devenit o resursă greu de găsit. Petrecem timp tranzitând spaţiul numit generic muncă, îndeplinind diferite sarcini necesare menţinerii sau dezvoltării carierei, apoi ni-l dedicăm activităţilor casnice sau private. Există un principiu cunoscut sub numele de Principiul lui Pareto sau regula 80:20. Acest principiu spune că 80% din ceea ce realizăm într-o zi este produs cu 20% din efortul depus. Restul de 80% din efort generează diferenţa de 20% din rezultate.
%d bloggers like this: