Autoportret – Artist si om

 

Autoportret - Artist si om

Autoportret – Artist si om

Vunk. Cornel Ilie. Artist. Om.

La Filarmonica Oltenia din Craiova am auzit sufletul catorva oameni raniti. Cornel Ilie, Alexandra Usurelu, Alina Paun, Nicu Sarghea, Gabriel Maga, Bogdan Crucianu. Mi-a placut sa ascult o muzica cu un mesaj. O muzica vie.http://vunk.ro/

Am incheiat Inconjurul lumii la Craiova, intr-o seara care parca se incapatana sa nu mai inceapa. O seara in care urmele furtunii de cu o noapte inainte s-au simtit in ora de intarziere in care curentul electric a jucat feste tehnicienilor.

IMG_0238Urmele furtunilor din diferite seri, zile, nopti sau dimineti le-am resimtit si in versurile cantate sentimental de pe scena. Am avut un 1000 cantat cu nostalgie. Scapa-ma de ea mi-a sunat ca o rugaciune. Curat mi-a deschis apetitul spre introspectie. M-am regasit in crampeie din ploaia fara nori. Asa si…am ramas toti fara cuvinte cand EA pleaca.IMG_0260

In muzica lor, am intalnit-o pe acea EA care a ranit omul si a facut sa se nasca artistul. O seara cu instrumente, oameni, artisti, trairi si un strop de melancolie. Poti sa asculti aici un crampei de cantare venita de la omul pe care viata la facut artist. La multi ani Cornel.

 

Idei indraznete si decizii intelepte.

IMG_0199
IMG_0191
IMG_0200

 

 

 

IMG_0204

IMG_0223
IMG_0234

 

 

 

IMG_0245
IMG_0250
IMG_0257

 

 

 

IMG_0261
IMG_0282
IMG_0279

 

 

 

IMG_0267
IMG_0291
IMG_0203

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Importanta Time Management-ului
time-management
În zilele noastre, timpul a devenit o resursă greu de găsit. Petrecem timp tranzitând spaţiul numit generic muncă, îndeplinind diferite sarcini necesare menţinerii sau dezvoltării carierei, apoi ni-l dedicăm activităţilor casnice sau private. Există un principiu cunoscut sub numele de Principiul lui Pareto sau regula 80:20. Acest principiu spune că 80% din ceea ce realizăm într-o zi este produs cu 20% din efortul depus. Restul de 80% din efort generează diferenţa de 20% din rezultate.
%d bloggers like this: