Barbate, daca femeia de langa tine e asa, e nasol, indiferent cum altfel ar fi

Barbate, daca femeia de langa tine e asa, e nasol, indiferent cum altfel ar fi

Barbate, daca femeia de langa tine e asa, e nasol, indiferent cum altfel ar fi

Exista destule comportamente care sa te faca sa nu mai ai chef de relatia in care esti, dar, fara a avea pretentia de a fi un clasament realizat 100% stiintific, aceste 3 comportamente sunt in topul celor care ar trebui sa-ti dea de gandit.

  1. Femeia ascunde banii de tine

Cand o femeie face asta, cand se comporta ca si cand banii tai sunt banii vostri si ai ei doar ai ei, atunci este vremea sa te gandesti cat esti dispus sa accepti asta. Stai si gandeste-te: Care ar fi motivele nobile pentru care o femeie ar ascunde bani de tine, partenerul ei, mai ales cata vreme tu castigi la randul tau bani si ii aduci in casa? Daca reusesti sa gasesti un singur motiv nobil, sunt dispus sa renunt la a mai considera acest comportament ca fiind indoielnic. Barbate, daca ti se intampla asta si constati ca se tot repeta, chiar daca ai spus clar ca nu ti se pare corect, atunci, te invit sa te gandesti serios la cum sa faci sa impartiti cheltuielile jumatate – jumatate. Aici este vorba despre incredere. Te invit sa te intrebi : Ce incredere poti avea intr-o astfel de femeie ? Ce altceva, mai greu cuantificabil, ascunde ?

  1. Femeia te critica intr-una

De constati ca, pentru ea, tot ce faci este insuficient, neindestulator, neglijent si tine mortis sa-ti comunice asta ori de cate ori iti vorbeste, e groasa. Daca observi ca in discutiile cu prietenii comuni te critica fara jena, cu tine de fata, ca ia partea tuturor celor despre care consideri ca au gresit fata de tine sau ca-ti reproseaza in permanente cate ceva, intreba-te cum vei reusi sa te simti implinit langa o astfel de femeie. Barbate, e evident ca femeia in cauza nu are nicio treaba cu tine, ci doar cauta un tap ispasitor pentru nerealizarile ei.. In acest caz, un astfel de comportament submineaza una dintre cele mai importante nevoi a omului : nevoia de recunoastere. Daca ti se intampla asta, cauta recunoasterea in alta parte, continuind sa fii TU.

  1. Femeia iti ofera sex foarte rar

Se presupune, corect, de la Freud incoace, ca pulsiunea sexuala este una din principalele forte motrice ale vietii pe Pamant. Mai, barbate, daca ai o problema si aici si constati ca primesti sex doar din An in Pasti, inseamna ca relatia ta e moarta. Da, in 99% din cazurile pe care le cunosc, femeia este cea care spune nu. Barbatii sunt mult mai doritori si mai disponibili. O femeie pe care o doare capul, burta, are treaba, este melancolica, romantica sau cum o mai vrea ea in 89 de zile din 90 si in a 90-a zi se comporta de parca trebuie sa o faca si pe asta, nu este in aceeasi relatie in care esti si tu. O sa-ti dea o gramada de explicatii, daca este si adepta comportamentului 2, o sa-ti gaseasca vina tot tie. Barbate, e vremea sa-ti gasesti o femeie care stie ca sexul este un liant al oricarei relatii si cu care sa poti sa-l ai. Asta, daca nu crezi ca te descurci mai bine singur. 🙂

Barbate, citeste cu atentie ce am scris. Habar nu am ce vei constata singur, dar daca te gasesti in vreuna din situatiile de mai sus, oricare din ele, incearca sa le rezolvi pentru ca altfel te vor manca de viu. Si daca o fi sa fie toate trei, nu-mi ramane decat sa-ti reamintesc ca viata e prea frumoasa ca sa ti-o consumi asa si sa-ti doresc:

Idei indraznete si decizii intelepte.

One thought on “Barbate, daca femeia de langa tine e asa, e nasol, indiferent cum altfel ar fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Importanta Time Management-ului
time-management
În zilele noastre, timpul a devenit o resursă greu de găsit. Petrecem timp tranzitând spaţiul numit generic muncă, îndeplinind diferite sarcini necesare menţinerii sau dezvoltării carierei, apoi ni-l dedicăm activităţilor casnice sau private. Există un principiu cunoscut sub numele de Principiul lui Pareto sau regula 80:20. Acest principiu spune că 80% din ceea ce realizăm într-o zi este produs cu 20% din efortul depus. Restul de 80% din efort generează diferenţa de 20% din rezultate.
%d bloggers like this: