Citeste carti care te inspira

Citeste carti care te inspira

Alege carti care iti inalta spiritul, indiferent daca fac asta datorita temei propuse, a limbajului folosit sau prin modul in care te simti citindu-le. Citeste carti care se adreseaza direct celor mai inalte valori ale tale. Citeste si vei reusi in permanenta sa te reinventezi, sa-ti reimprospatezi viziunile, sa descoperi idei noi, sa gasesti solutii pentru provocarile pe care le ai in fata ta.

Orice idee noua, desprinsa dintr-o carte, iti poate fi folositoare intr-un anumit moment din viata ta. Un om intelept invata din greselile si experientele sale, un om si mai intelept este cel care adauga si lucrurile invatate din greselile si experientele altora. De aceea, draga cititorule, te invit sa citesti cat mai mult posibil si in alegerea lecturilor sa ai in vedere si lecturi filosofice. Aici vei putea gasi elemente de realitate disecate de minti sclipitoare. Sau, poate te gandesti sa te indrepti catre biografii ale marilor oameni din domeniul tau de activitate. Vei putea gasi acolo solutiile pe care ei le-au folosit pentru a reusi si raspunsuri la chiar intrebarile care te framanta pe tine.

Poezia sau fabula sunt alte lecturi ce iti pot da un impuls pentru a-ti gasi solutiile atat de cautate.  Cauta sa te imbogatesti spiritual si intelectual pentru a avea baza unei bogatii chiar si materiale.

Idei indraznete si decizii intelepte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Importanta Time Management-ului
time-management
În zilele noastre, timpul a devenit o resursă greu de găsit. Petrecem timp tranzitând spaţiul numit generic muncă, îndeplinind diferite sarcini necesare menţinerii sau dezvoltării carierei, apoi ni-l dedicăm activităţilor casnice sau private. Există un principiu cunoscut sub numele de Principiul lui Pareto sau regula 80:20. Acest principiu spune că 80% din ceea ce realizăm într-o zi este produs cu 20% din efortul depus. Restul de 80% din efort generează diferenţa de 20% din rezultate.
%d bloggers like this: