Contact

Contact

Contact

Contact este pagina care imi permite sa aflu direct de la tine ceea ce vrei sa-mi transmiti. E simplu. Completezi formularul si mi-l trimiti.

Tot de pe aceasta pagina poti sa accesezi celelalte pagini importante ale prezentei mele in mediul online.

Pentru orice solicitare pe care o vei avea am sa gasesc un raspuns potrivit. Tu, cel care imi vei scrie, si eu ne vom gasi intr-una dintre cele 3 situatii de mai jos.

1. Intrebarea sau solicitarea ta fac obiectul activitatii mele profesionale. In acest caz voi elabora un raspuns complet si ti-l voi trimite in cel mai scurt timp.

2. Intrebarea ta este indreptata catre viata mea personala si iti voi raspunde daca aceasta nu aduce atingere demnitatii mele.

3. Intrebarea sau solicitarea ta necesita o abordare mai complexa. In aceasta situatie raspunsul il voi da abia dupa ce voi putea acoperi toate punctele de interes.

Cristian Toaxen

Cristian Alexandru Toaxen

 

Act Sales Consulting
About Me Page

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj


Importanta Time Management-ului
time-management
În zilele noastre, timpul a devenit o resursă greu de găsit. Petrecem timp tranzitând spaţiul numit generic muncă, îndeplinind diferite sarcini necesare menţinerii sau dezvoltării carierei, apoi ni-l dedicăm activităţilor casnice sau private. Există un principiu cunoscut sub numele de Principiul lui Pareto sau regula 80:20. Acest principiu spune că 80% din ceea ce realizăm într-o zi este produs cu 20% din efortul depus. Restul de 80% din efort generează diferenţa de 20% din rezultate.
%d bloggers like this: