Cristian Toaxen sunt. Bine ai venit!

Cristian Toaxen

Sunt Cristian Toaxen si iti spun bine ai venit in lumea mea virtuala. Iti propun proiectul Enlighten Point in care imi doresc sa gasesti o resursa utila de instrumente de invatare.

Enlighten Point este continuarea fireasca a mai vechiului Training Craiova care a strans, dupa 2 ani de existenta, peste 1000 de participanti la seminarii si peste 16 proiecte duse la bun sfarsit. Am sa enumar cele mai de succes proiecte dezvoltate:

  • I.N.T.R.E.A.B.A. – Tehnici eficiente de vanzari
  • E.N.T.U.Z.I.A.S.M. – Public Speaking
  • E.U. – A.C.T.I.V. F.I.N.A.N.C.I.A.R. – Branding personal
  • LIGHT UP YOUR MIND – Dezvoltare personala
  • CUPLUL: Disfunctionalitati si fericire – Dezvoltare personala
  • INTELIGENTA TA. PROGRESUL TAU – Dezvoltare personala
  • FIND ME: 1 Eveniment. 7 Descoperiri – Dezvoltare personala
  • 5 ACT: Atelier de Competente Transferabile – Management
  • TEdxYOUTH@CALEA VICTORIEI – Public Speaking

Pentru acesti doi ani imi propusesem sa transform Cristian Toaxen intr-un brand sinonim cu training-ul in Craiova si, cu ajutorul vostru, al celor care mi-ati fost alaturi, am reusit. Multumesc.

Acum, este momentul potrivit sa pun numele Cristian Toaxen in spatele acestui nou proiect – Enlighten Point. Am alaturi un om extraordinar, David Mitran, un entuziasm, un optimist si un excelent vorbitor in public. Multumesc David pentru tot sprijinul tau.

Acum iti propun sa rasfoiesti toate paginile pe care ti le-am pregatit. Iti promit ca le voi umple cu informatii utile tuturor celor interesati de invatare, de management, de vanzari, de dezvoltare personala, de management al timpului sau de public speaking.

Te invit sa te abonezi la acest site si sa fii la curent cu toate articolele pe care le voi publica. Iti promit un cadou la inscriere – cartea TIME MANAGEMENT – Eficientizarea timpului tau in 9 capitole si un newsletter/luna cu informatii gratuite pentru tine.

Idei indraznete si decizii intelepte.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Importanta Time Management-ului
time-management
În zilele noastre, timpul a devenit o resursă greu de găsit. Petrecem timp tranzitând spaţiul numit generic muncă, îndeplinind diferite sarcini necesare menţinerii sau dezvoltării carierei, apoi ni-l dedicăm activităţilor casnice sau private. Există un principiu cunoscut sub numele de Principiul lui Pareto sau regula 80:20. Acest principiu spune că 80% din ceea ce realizăm într-o zi este produs cu 20% din efortul depus. Restul de 80% din efort generează diferenţa de 20% din rezultate.
%d bloggers like this: