Cum sa-i influentezi si sa-i convingi pe altii

Cum sa-i influentezi si sa-i convingi pe altii

Cum sa-i influentezi si sa-i convingi pe altii

Stiinta influentarii si a convingerii a avansat enorm. Zeci de carti au fost scrise, sute de exemple au fost date de o multime de oameni plini de talent si cunostinte in domeniu.

Ceea ce-mi doresc prin acest infografic este sa te ajut sa intelegi cat de usor este sa utilizezi cele mai puternice 6 principii ale influentarii si convingerii. Mi-ar placea sa te stiu printre cei care au scapat de legenda conform careia aceasta stiinta este accesibila doar celor care au har sau au fost daruiti de Dumnezeu cu puterea aceasta magica.

Ai sa descoperi ca o multime de oameni, ca mine si ca tine, o pot folosi si ca nu este nimic magic in asta. Poate doar in rezultatul obtinut.

Sunt 8 pagini simple, cu exemple elocvente, despre cum stiinta a demonstrat ca nimic nu este imposibil daca stapanesti aceste 6 principii. Mari companii le-au folosit pentru a-si spori profiturile. De ce n-ai face-o si tu?

Studenti eminenti au fost influnetati si convinsi de veridicitatea si forta lor. Ce te-ar face sa nu vrei sa le cunosti si tu?

Idei indraznete si decizii intelepte.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Importanta Time Management-ului
time-management
În zilele noastre, timpul a devenit o resursă greu de găsit. Petrecem timp tranzitând spaţiul numit generic muncă, îndeplinind diferite sarcini necesare menţinerii sau dezvoltării carierei, apoi ni-l dedicăm activităţilor casnice sau private. Există un principiu cunoscut sub numele de Principiul lui Pareto sau regula 80:20. Acest principiu spune că 80% din ceea ce realizăm într-o zi este produs cu 20% din efortul depus. Restul de 80% din efort generează diferenţa de 20% din rezultate.
%d bloggers like this: