Depeche Mode vin in Craiova. Cam asa ceva

Depeche Mode vin in Craiova. Cam asa ceva

Depeche Mode vin in Craiova. Cam asa ceva

Depeche Mode vin in Craiova. Asta chiar ca ar fi o stire grozava. Chiar daca au trecut 35 de ani de la Speak and Spell tot ar fi extraordinar sa-i vedem la Craiova. Poate. Candva.

Dar sa revin la ceea ce chiar este stire. Un grup frumos de oameni coordonati de Florian Ghimpu aduc pe scena Teatrului National Marin Sorescu din Craiova Show-ul Multimedia CIRCLE OF LOVE. O poveste de dragoste moderna in care muzica DEPECHE MODE creeaza atmosfera cea mai potrivita.

Calina Epuran, Silvian Valcu, Ana Udroiu, April Band, Mihai Georgidi si Dan Tache sunt cei care aduc la viata, pe scena ideile autorului Petre Marinescu.

Show-ul multimedia CIRCLE OF LOVE intră pe scena Teatrul Național Marin Sorescu, sala Amza Pelea din Craiova pe 12 Noiembrie 2016 la ora 18. Biletele sunt în vânzare la Agentia Teatrului si reteaua Eventim.

Bilete studenți: 20 lei
Bilete categoria II: 30 lei
Bilete categoria I: 40 lei

Ia-ti bilet. Cat mai ai timp.

Idei indraznete si decizii intelepte.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Importanta Time Management-ului
time-management
În zilele noastre, timpul a devenit o resursă greu de găsit. Petrecem timp tranzitând spaţiul numit generic muncă, îndeplinind diferite sarcini necesare menţinerii sau dezvoltării carierei, apoi ni-l dedicăm activităţilor casnice sau private. Există un principiu cunoscut sub numele de Principiul lui Pareto sau regula 80:20. Acest principiu spune că 80% din ceea ce realizăm într-o zi este produs cu 20% din efortul depus. Restul de 80% din efort generează diferenţa de 20% din rezultate.
%d bloggers like this: