Fa plimbari in zilele insorite

Fa plimbari in zilele insorite. Imagineaza-ti. O zi insorita, fara vant. Fa o plimbare intr-o astfel de zi, pur si simplu mergi in locuri prin care, pana acum, ai trecut grabit catre serviciu sau catre altceva de facut, fa-ti timp sa petreci ceva vreme intr-o piata publica, observa oamenii si locurile din jurul tau, bucura-te de ceea ce vezi si de minunata zi insorita.

Sunt suficiente 20-30 de minute de relaxare, mangaiat de caldura Soarelui pentru a simti ca esti alt om, pentru a-ti aduna gandurile si pentru a gasi noi resurse de inspiratie. Bea o cafea, mananca un corn, fumeaza o tigara, daca asta vrei, stai pe o banca sau plimbate incet si iti vei regasi ritmul de care ai nevoie pentru a duce ziua la capat cu bucurie si chiar fericire.

Vei observa ca exista frumusete (absolut gratis) oriunde si ca umanitatea o expune la tot pasul. Vei observa oameni mai bogati sau mai saraci decat tine. Mai tineri si mai batrani. Pe strazi poti admira copaci magnifici, privind in jurul tau vei descoperi fatete noi ale cladirilor pe care le stii de o viata.

Astfel de plimbari, pe langa faptul ca iti pun corpul in miscare, iti vor releva faptul simplu ca intotdeauna exista posibilitatea sa descoperi ceva nou si deosebit, daca esti dispus sa iesi, macar cate putin, din zona ta de confort.

Idei indraznete si decizii intelepte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Importanta Time Management-ului
time-management
În zilele noastre, timpul a devenit o resursă greu de găsit. Petrecem timp tranzitând spaţiul numit generic muncă, îndeplinind diferite sarcini necesare menţinerii sau dezvoltării carierei, apoi ni-l dedicăm activităţilor casnice sau private. Există un principiu cunoscut sub numele de Principiul lui Pareto sau regula 80:20. Acest principiu spune că 80% din ceea ce realizăm într-o zi este produs cu 20% din efortul depus. Restul de 80% din efort generează diferenţa de 20% din rezultate.
%d bloggers like this: