Femeia a invins barbatul. Si el ce a facut?

Femeia a invins barbatul. Si el ce a facut?

Femeia a invins barbatul. Si el ce a facut?

Femeia moderna are o cariera. Femeia moderna are resurse financiare sa faca orice isi doreste. Femeia moderna nu are nevoie de barbat. Dar, barbatul are nevoie de ea asa cum si-ar dori chiar ea?

Miscarea feminista a invins. Femeia poate inlocui cu succes, in orice zona a vietii, barbatul. Nici macar nu mai are nevoie de el pentru a face sau creste copii. Nici macar pentru sex…tehnologia a inlocuit si asta. Dar, oare e bine?

Barbatul avea functii si pozitii in societate. Acum le are si femeia. Barbatul decidea in ceea ce priveste viitorul. Acum face acelasi lucru si femeia. Barbatul avea libertatea de a face nazdravanii. Acum o are din plin si femeia. Femeia moderna un gateste, n-are timp. Femeia a fost inlocuita cu succes in educatia copiilor, ea se preocupa mai mult de finante. Femeia isi dedica timp oricarei activitati care ii aduce placere, obicei, pana in urma cu cativa ani, rezervat exclusiv barbatilor. Femeia este independenta. Dar, mai poate fi ea iubita asa cum vrea?

Un ma numar printre cei care cred ca locul femeii este la cratita. Ma numar, insa, printre cei care cred ca locul femeii este in zona de delicatete, grija, atentie, daruire si iubire. Deci … si la cratita.

De asemenea, nu cred ca deciziile importante sunt ale barbatului, ca el este capul familiei, al societatii. Cred, insa, ca el este cel al carui loc este in zona fortei de a merge mai departe, de a depasi greutati, de a-si asuma controlul. Deci … si in zona deciziilor importante.

O inversare de roluri sau un amestec nefericit de roluri duce la un dezastru. Insusi, faptul ca amandoi fac exact acelasi lucru si au exact aceleasi asteptari duce la neintelegeri. Femeia si barbatul NU mai gatesc, nu mai spala, nu mai calca, nu mai fac sex, nu mai stiu care sunt rolurile lor in viata lor. Colaborarea s-a transformat in confruntare. Poate ca, noi, barbatii, o meritam. Dar…

O fi bine ?

 Idei indraznete si decizii intelepte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Importanta Time Management-ului
time-management
În zilele noastre, timpul a devenit o resursă greu de găsit. Petrecem timp tranzitând spaţiul numit generic muncă, îndeplinind diferite sarcini necesare menţinerii sau dezvoltării carierei, apoi ni-l dedicăm activităţilor casnice sau private. Există un principiu cunoscut sub numele de Principiul lui Pareto sau regula 80:20. Acest principiu spune că 80% din ceea ce realizăm într-o zi este produs cu 20% din efortul depus. Restul de 80% din efort generează diferenţa de 20% din rezultate.
%d bloggers like this: