Fii alaturi de cei carora le pasa de tine

Fii alaturi de cei carora le pasa de tine. Asta chiar daca ei nu sunt perfecti, chiar daca nu sunt exact asa cum ti-ai dori tu sa fie. Prezenta ta printre ei va fi vindecatoare si reconfortanta. Te vei simti protejat si implinit alaturi de ei.

Chiar daca acei oameni nu-ti ofera tot ceea ce ti-ai fi dorit, dar simti ca incearca sa o faca, fii alaturi de ei si bucura-te de toate sentimentele placute si puternice pe care le vei simti in prezenta lor. Bucura-te de sentimentul de iubire, de apartenenta la ceva, de implinire prin daruire.

Toata aceasta experienta te ajuta sa-ti pastrezi structura emotionala, iti vei antrena flexibilitatea mentala si iti vei exersa compasiunea si altruismul. Poate ca iti va lipsi sentimentul exuberantei, poate ca nu vor fi momentele cele mai tandre din existenta ta, insa vei putea experimenta placerea discutiilor de substanta, fericirea de a primi o parte din intelepciunea vietii asa cum o vad cei carora le pasa de tine si nu asa cum o vezi tu.

In prezenta unor astfel de oameni iti vei intari si consolida personalitatea, iti vei regasi respectul de sine si vei iesi din zona copilariei in care voiai totul si acum, doar pentru tine. Ei vor fi cei care te vor sprijini sa inveti ce inseamna sa oferi fara sa astepti ceva in schimb.

Idei indraznete si decizii intelepte.

One thought on “Fii alaturi de cei carora le pasa de tine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Importanta Time Management-ului
time-management
În zilele noastre, timpul a devenit o resursă greu de găsit. Petrecem timp tranzitând spaţiul numit generic muncă, îndeplinind diferite sarcini necesare menţinerii sau dezvoltării carierei, apoi ni-l dedicăm activităţilor casnice sau private. Există un principiu cunoscut sub numele de Principiul lui Pareto sau regula 80:20. Acest principiu spune că 80% din ceea ce realizăm într-o zi este produs cu 20% din efortul depus. Restul de 80% din efort generează diferenţa de 20% din rezultate.
%d bloggers like this: