Intr-un bar de la noi. FaceBar

Intr-un bar de la noi. FaceBar

Intr-un bar de la noi. FaceBar

Ma bucur ca m-am oprit pe terasa FaceBar-ului din Craiova.

impreuna cu prieteni dragi, am plecat intr-o plimbare prin Centrul Istoric al Craiovei. Am vorbit, am facut poze, am laudat ce era de laudat si ne-am decis sa ne asezam pe o terasa sa continuam discutiile.

cu elan si energie am condus grupul pe Traian Demetrescu pentru a ne aseza la o terasa. S-a nimerit sa fie terasa FaceBar.

ae-am asezat frumos, dupa ce am mutat 2 mese si vreo duzina de scaune, am studiat meniul cu poze al terasei si, dupa vreo 20 de minute, am comandat. Pozele din meniu erau atragatoare si comanda noastra a fost plina de cocktail-uri. Eu m-am multumit cu o bere, fiind singurul cu o comanda asa de simpla.

a venit si comanda si…parca nu erau ca-n poza sad . Copiii nu au dat atentie acestui lucru si au trecut energic la a se distra cu paiele prin paharele lor. Adultii au gustat de prin pahare si, dandu-si seama ca nu este gustul pe care se asteptau sa-l aiba bauturile, au inceput sa vocifereze si sa se foiasca in scaune.

am chemat domnisoara si i-am spus ca nu este ceea ce ne doream sa fie si ca pahare noastre nu arata ca in poze. S-a asternut linistea. Asteptam verdictul si eu ma pregatisem pentru orice putea sa fie mai rau. Deh…puterea obisnuintei e mare.smiley_face1

mi-ar fi parut rau sa trebuiasca sa-mi stric o seara frumoasa, avand o discutie in contradictoriu pe vreo terasa.

am fost placut surprins sa constat ca un a fost nevoie. Proprietarul terasei, dupa o discutie cu domnisoara care ne-a luat comanda si ne-a servit, ne-a transmis imediat, fara comentarii si fara  sa ne faca vreun repros ca nu este nevoie sa platim nimic atata vreme cat nu este ceea ce ne-am dorit. Am insistat sa platesc berea mea impreuna cu cocktail-urile fara alcool ale copiilor, insa proprietarul a insistat ca titul este din partea barului si ca-i pare rau ca a generat aceasta situatie.smiley_face1

asa, proprietarul FaceBar-ului din Craiova m-a castigat de client. Asa, m-a convins sa-i multumesc.

ma bucur ca m-am oprit pe terasa FaceBar-ului din Craiova.

idei indraznete si decizii intelepte.

One thought on “Intr-un bar de la noi. FaceBar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Importanta Time Management-ului
time-management
În zilele noastre, timpul a devenit o resursă greu de găsit. Petrecem timp tranzitând spaţiul numit generic muncă, îndeplinind diferite sarcini necesare menţinerii sau dezvoltării carierei, apoi ni-l dedicăm activităţilor casnice sau private. Există un principiu cunoscut sub numele de Principiul lui Pareto sau regula 80:20. Acest principiu spune că 80% din ceea ce realizăm într-o zi este produs cu 20% din efortul depus. Restul de 80% din efort generează diferenţa de 20% din rezultate.
%d bloggers like this: