La inceput a fost Adam

La inceput a fost Adam. Sau cuvantul? Sau Adam? Hmm

La inceput a fost Adam. Sau cuvantul? Sau Adam? Hmm

La inceput a fost Adam. Ma rog, cuvantul, zice textul biblic, insa primul cuvant vazut de mine, astazi, la deschiderea showroom-ului Opel a fost Adam.

Deschidere cu fast, lume multa cum sta bine lao lansare care se respecta si care este organizata bine. Am avut discursuri si am simtit emotia unor oameni care fac afaceri in Craiova de peste 20 de ani.

Pe unul dintre ei il cunosc si il stimez. Horatiu, jos palaria. Stiu ca vei face inca o afacere de succes. Mai stiu ca pui suflet in ceea ce faci. Respect.

Ma bucur cand vad ca o afacere prinde contur in oras. Asta inseamna locuri de munca. Asta inseamna bani. Asta inseamna dezvoltare. Asta inseamna specialisti in management sau vanzari. Asta inseamna, in cazul acesta, tehnicieni pregatiti temeinic si servicii de calitate.

Orgoliul meu masculin a fost gadilat de Adam. Un Adam urban si moder. Usor efeminat, dar, tocmai de aceea, pe val. Pentru familistii IMM-isti e Astra. Straluceste prin simplitate. Isi face treaba indiferent de varsta soferului. Adica, altfel spus, ceva de care poti fi mandru.

Sa te tot lafai prin Insignia. Inconfundabila. Aici am vazut calitatea. Alta clasa. Alte asteptari. Alt feeling.

2

Mi-a placut ideea din spatele Opel On Star. Multe oferite de o masina deja clasica. Traim vremuri pentru “totul la un click distanta.” Super inovatie.

Urmeaza 3 zile de drive test. Am inteles ca este simplu sa te inscrii. este suficient sa mergi in showroom, pe Drumul national, iesirea spre Bucuresti.

Idei indraznete si decizii intelepte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Importanta Time Management-ului
time-management
În zilele noastre, timpul a devenit o resursă greu de găsit. Petrecem timp tranzitând spaţiul numit generic muncă, îndeplinind diferite sarcini necesare menţinerii sau dezvoltării carierei, apoi ni-l dedicăm activităţilor casnice sau private. Există un principiu cunoscut sub numele de Principiul lui Pareto sau regula 80:20. Acest principiu spune că 80% din ceea ce realizăm într-o zi este produs cu 20% din efortul depus. Restul de 80% din efort generează diferenţa de 20% din rezultate.
%d bloggers like this: