Mananca si bea ce-ti place, chiar daca este neconventional

Mananca si bea ce-ti place, chiar daca este neconventional. Asta e o cale simpla sa te simti liber. Bucura-te de mesele pe care le iei. Bucura-te in cel mai senzual mod de ele. Savureaza-le.

Ok, inteleg ca sanatatea este mai presus decat toate si ca te poate procupa cresterea in greutate, insa asta n-ar trebui sa te impiedice sa savurezi mancaruri care iti plac. Scoici, rata, anghinare, quinoa (ma dau mare acum, doar am auzit de ea) sau iaurt de casa cu fructe de padure si nuci, orice ti se pare ca ar putea fi un rasfat pentru tine. Bine, las-o mai usor cu painea si evita grasimile al caror pret il vei plati mai tarziu, atunci cand te vei sui pe cantar sau vei vrea sa faci sport. In rest, rasfata-te.

Gandeste ca un copil, revino in anii copilariei tale si gandeste-te de cate ori, fara sa fii nevoit de adulti, ai renuntat la placerile tale culinare. Acele placeri simple si la indemana, dar care te faceau sa te simti atat de implinit. Copii n-au nici o aplecare spre negarea placerilor, ci spre sarbatorirea fericirii de a avea ce si-au dorit. Bravo lor si bravo tie daca vei face la fel.

Fericirea este un continuu dialog cu bucuria, deci fii bun cu tine, trateaza-te regeste si ofera-ti (in cele mai multe cazuri) bunatati sanatoase.  Este ca si cum ti-ai spune ca te iubesti si ca iti meriti fericirea.

Idei indraznete si decizii intelepte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Importanta Time Management-ului
time-management
În zilele noastre, timpul a devenit o resursă greu de găsit. Petrecem timp tranzitând spaţiul numit generic muncă, îndeplinind diferite sarcini necesare menţinerii sau dezvoltării carierei, apoi ni-l dedicăm activităţilor casnice sau private. Există un principiu cunoscut sub numele de Principiul lui Pareto sau regula 80:20. Acest principiu spune că 80% din ceea ce realizăm într-o zi este produs cu 20% din efortul depus. Restul de 80% din efort generează diferenţa de 20% din rezultate.
%d bloggers like this: