Oameni buni si frumosi sau “Fine living” cu branza si vin

Fine living

Fine living

Fine living! O expresie care mi s-a parut excelenta pentru hashtag-ul intalnirii de saptamana trecuta. Asociatia Bloggerilor Olteni si Dictionar Culinar ne-au readus impreuna la crama Restaurantului Marmara pentru o noua degustare din seria inceputa acum aproape un an.

img_20161103_212741

Excelenta atmosfera si glume vechi spuse intre prieteni. Totul a inceput cu zambete care s-au transformat in hohote de ras dupa ce vinul ne-a scuturat ceata si amorteala preluate de la vremea de afara. Ok, eu am avut motive in plus sa rad cu pofta atunci cand o mana norocoasa m-a extras castigatorul uneia dintre combinatiile pregatite mestesugit de Daniel (sa traiti!). Uite asa m-am facut fericitul castigator al unei sticle de Merlot Maiastru si al unei roti de cascaval Sofia.

14883601_10154355189044442_8761062415747164834_o

Am avut 5 combinatii de branzeturi Delaco si vinuri de la Crama Oprisor:

Mozzarella Fresca DelacoMaiastru Sauvignon Blanc + busuioc proaspat

Brie – Ile de FranceLa Cetate Chardonnay + struguri albi

Brie au bleu – Ile de France  – Maiastru Rosé + crackers

Cascaval Sofia DelacoMaiastru Merlot + prune uscate

Emmentaler Delaco  – La Cetate Cabernet Sauvignon + nuci

Da. Mi-a placut tineretea si temperamentul maiastrului Sauvignon Blanc acompaniat de mozzarella. Am fost rasfatat de catifelarea Chardonnay-ului insotit de cremoasa Brie. Cel mai mult am apreciat forta si taria unui Cabernet Sauvignon autentic. In mintea mea ma vedeam adultul aflat in mijlocul vietii emotionat de amintirile copilariei aduse de Emmentalerul atat de dorit de Jerry, soricelul.

14889939_10154355189589442_2891377083982257330_o

Fine living cu oameni buni si frumosi. Pana data viitoare…forta, copilarie, amintiri.

Idei indraznete si decizii intelepte.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Importanta Time Management-ului
time-management
În zilele noastre, timpul a devenit o resursă greu de găsit. Petrecem timp tranzitând spaţiul numit generic muncă, îndeplinind diferite sarcini necesare menţinerii sau dezvoltării carierei, apoi ni-l dedicăm activităţilor casnice sau private. Există un principiu cunoscut sub numele de Principiul lui Pareto sau regula 80:20. Acest principiu spune că 80% din ceea ce realizăm într-o zi este produs cu 20% din efortul depus. Restul de 80% din efort generează diferenţa de 20% din rezultate.
%d bloggers like this: