Opreste-te din a mai pierde timpul

Opreste-te din a mai pierde timpul

Opreste-te din a mai pierde timpul

Pierderea de timp iti aduce doar neplaceri fara ca macar sa-ti dai seama de asta. Este evident ca pierderea de timp te impiedica sa faci altceva, ce ar putea sa-ti aduca bucurii, sa adauge consistenta zilei tale si, adunand zilele pline de substanta, sa adauge sens vietii tale.

Femeile sunt cel mai adesea lovite, fara voia lor, de aceasta pacoste. Ele sunt de foarte multe ori in situatia de a face ceva pentru cineva in detrimentul activitatilor pentru ele insele. Dar ele nu sunt singurele. Fiecare dintre noi avem de infruntat cereri venite de la diverse persoane din jurul nostru si carora nu le spunem NU, ore de navigat fara tinta pe internet sau fixat ecranul televizorului fara a urmari ceva in mod special.

Ia, uita-te putin peste agenda zilei tale. Cate din activitatile de acolo sunt din categoria celor fara vreo relevanta pentru binele tau personal? Cate din activitatile de acolo te indeparteaza de ceea ce ti-ar placea sa faci?

Cum ar fi daca ti-ai folosi timpul pentru a admira arta, pentru a rade din tot sufletul cu prietenii tai, pentru a admira natura pentru a te incarca de energia data de compania celor dragi tie? Te-ai gandit cate ai avea de castigat daca ai face asta? Sunt sigur ca te-ai gandit si sunt sigur ca ai momente in care vrei altceva, in care simti ca iti lipseste ceva. Actioneaza! Schimba-ti obiceiurile!

Da valoare timpului tau, foloseste-l pentru a te face sa te simti fericit.

Idei indraznete si decizii intelepte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Importanta Time Management-ului
time-management
În zilele noastre, timpul a devenit o resursă greu de găsit. Petrecem timp tranzitând spaţiul numit generic muncă, îndeplinind diferite sarcini necesare menţinerii sau dezvoltării carierei, apoi ni-l dedicăm activităţilor casnice sau private. Există un principiu cunoscut sub numele de Principiul lui Pareto sau regula 80:20. Acest principiu spune că 80% din ceea ce realizăm într-o zi este produs cu 20% din efortul depus. Restul de 80% din efort generează diferenţa de 20% din rezultate.
%d bloggers like this: