Pastreaza legatura cu oamenii din jurul tau

Pastreaza legatura cu oamenii din jurul tau doar si pentru ca, fara indoiala, vor veni zile in care te vei simti deprimat si lipsit de energia necesara sa te ridici la inaltimea asteptarilor tale. Vor veni zile in care nu vei putea sau, pur si simplu, nu vei avea nici un chef sa oferi ceva celor din jurul tau. Ei bine, chiar si doar in astfel de zile te vei bucura ca ai patrat legatura cu oamenii din jurul tau si ei te vor putea ridica moralul.

Ei iti vor putea dea plusul de energie de care ai nevoie si te vor putea contamina cu entuziasmul lor si cu pofta lor de viata. Cauta compania oamenilor creativi si care cunosc succesul. Acestia, cunoscand ca nimic nu se obtine usor, vor sti cum sa te faca sa te simti iar si iar extraordinar, asa cum esti. Accepta ajutorul venit de la altii atunci cand ti-e greu de unul singur.

Da, si tu va trebui sa fii alaturi de altii atunci cand ei sunt intr-un moment greu, iar tu esti bine si plin de energia data de succes. Ramai in legatura cu cei din jurul tau indiferent de situatia in care te afli si ai construieste relatii bazate pe schimbul de informatii pozitive, pe sprijin si incredere. Nu te izola de oameni atunci cand esti intr-un moment greu. Ar putea fi exact ceea ce-ti lipseste, un cadou venit din partea lor, iar tu decizi sa lipsesti. Poti lua decizii mai bune.

Fii bun cu tine si ofera-ti darul prieteniei si al prietenilor ce-ti pot fi alaturi cand ti-e greu.

Idei indraznete si decizii intelepte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Importanta Time Management-ului
time-management
În zilele noastre, timpul a devenit o resursă greu de găsit. Petrecem timp tranzitând spaţiul numit generic muncă, îndeplinind diferite sarcini necesare menţinerii sau dezvoltării carierei, apoi ni-l dedicăm activităţilor casnice sau private. Există un principiu cunoscut sub numele de Principiul lui Pareto sau regula 80:20. Acest principiu spune că 80% din ceea ce realizăm într-o zi este produs cu 20% din efortul depus. Restul de 80% din efort generează diferenţa de 20% din rezultate.
%d bloggers like this: