Petrece timp cu prietenii tai

Petrece timp cu prietenii tai

Petrece timp cu prietenii tai

Timpul petrecut cu vechii tai prieteni este de nepretuit. Prietenii acestia iti sunt ca familia. Ai trait alaturi de ei toate emotiile pe care un om le poate trai. Ei sunt cei care te-au vazut in toate ipostazele personalitatii tale si te-ai modelat alaturi de ei.

Da, au fost si momente cand comportamentul lor te-a dezamagit, cand ai simtit chiar si dispret pentru ei, insa, atunci cand ti-ai reevaluat prioritatile i-ai regasit in viata ta. Ei iti recunosc starea emotionala imediat si iti arata mereu cat de important este pentru ei sa va simtiti bine impreuna.

Prezenta lor in preajma ta te face instantaneu sa te simti bine, iti da un sentiment de siguranta, simti ca toate devin mai usor de facut, ca multe din incercarile pe care le ai de traversat sunt mai simple.

Da, fa-ti timp, macar o data pe luna sa te alaturi grupului tau de prieteni si sa petreci ceva timp cu ei. Fii relaxat, fii prezent, lasa deoparte tehnologia (telefon, laptop, tablet, etc) si bucura-te de momentele acelea.

Fii cel care vorbeste, rade, glumeste, spune ceea ce le poti spune doar lor, prietenilor tai vechi si de incredere. Intalnirile cu prietenii sunt generatoare de voiosie, de stare de spirit pozitiva, de incredere in fortele proprii.

Fa primul pas si suna-ti prietenii! Intalneste-te cu ei saptamana asta!

Idei indraznete si decizii intelepte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Importanta Time Management-ului
time-management
În zilele noastre, timpul a devenit o resursă greu de găsit. Petrecem timp tranzitând spaţiul numit generic muncă, îndeplinind diferite sarcini necesare menţinerii sau dezvoltării carierei, apoi ni-l dedicăm activităţilor casnice sau private. Există un principiu cunoscut sub numele de Principiul lui Pareto sau regula 80:20. Acest principiu spune că 80% din ceea ce realizăm într-o zi este produs cu 20% din efortul depus. Restul de 80% din efort generează diferenţa de 20% din rezultate.
%d bloggers like this: