Sa cunoastem succesul cu Razvan Virfeanu

Sa cunoastem succesul cu Razvan Virfeanu

Sa cunoastem succesul cu Razvan Virfeanu

Il stiu pe Razvan de aproape un an si jumatate. Ne-am intalnit in decembrie 2013, in agentia Targu Jiu unde el era Agency Manager. A fost foarte tacut. A spus multumesc pentru discurs, la final, iar pe parcursul discutiei mele cu el si cu echipa lui imi amintesc ca a fost destul de rezervat, lasandu-si colegii sa puna intrebari. Bun obicei al unui manager.

Intre timp am devenit prieteni si am petrecut multe ore provocandu-ne reciproc la indoiala, cugetare, creativitate si inspiratie. Multumesc Razvan.

Rin Grand Hotel. 2015. Impreuna cu Catalin Vatamanelu

Rin Grand Hotel. 2015. Impreuna cu Catalin Vatamanelu

De-a lungul acestor luni am aflat despre el ca fusese mandria Managerilor de Dezvoltare din tara. Este din Drobeta Turnu Severin, acolo unde si-a inceput cariera de manager, dezvoltand afacerea Fan Curier in judetul Mehedinti. La 25 de ani a schimbat domeniul de activitate. A facut performanta ca Manager de Dezvoltare, apoi a avansat ca Agency Manager in Targu Jiu si apoi in Craiova. 7 ani de management in Provident Financial.

Acum se pregateste sa preia functia de Manager Regional la OMV-Petrom. Noi provocari si perspective excelente pentru acest tanar manager de 32 de ani.

Pe tine, cititorule, te invit sa afli cateva din ingredientele succesului lui Razvan Virfeanu intr-un interviu si sa-l intrebi ce altceva vei mai crede ca iti poate fi de folos. Ma voi ingriji sa primesti toate raspunsurile pe care le vei adauga la comentarii.

1. Cum reusesti sa sustii o cariera de manager in vanzari?

– Foarte buna intrebarea. Sustii o cariera in vanzari avand in vedere cateva lucruri esentiale. Sa tii cont de ceea ce isi doresc oamenii din echipa , sa fii permanent alaturi de ei . Sa iti inveti oamenii sa ceara ajutor in ceea ce fac si atunci cand iti solicita acest lucru sa o faci cu placere. Sa nu te multumesti cu ce ai si sa vrei tot timpul mai mult.

2. Care sunt etapele prin care ai trecut pentru a ajunge Agency Manager?

– Inca din primele luni de activitate ca Manager Dezvoltare Clienti mi-am dorit sa invat si sa fac performanta pentru a promova ca Agency Manager. Consider ca fara competitie nu exista succes. Permanent am incercat sa aduc plus valoare in activitatea mea si a echipei si, excelenta in executie.

3. Ce iti place cel mai mult in ceea ce faci in acest moment?

Imi place sa vad oamenii din echipa ca isi dores mai mult . Imi place sa ma bucur alaturi de ei de succesul lor . Sa fiu alaturi de echipa cu mult entuziasm in ceea ce fac.

4. Care a fost cea mai provocatoare experienta profesionala?

Cea mai mare provocare ? Am avut parte de mai multe “ mari provocari “ . A fost cand a trebuit sa renunt la activitatea cu echipa din Tg. Jiu si sa preiau echipa din Craiova in luna decembrie 2014. Stim cu totii ca in vanzari, luna Decembrie este cea mai buna luna si nu imi permiteam sa ratez  impreuna cu noua echipa aceasta luna . A trebuit sa intram in forta in vanzarile acestei luni inca din prima zi de lucru aici.

5. Cum mentii echilibrul intre viata profesionala si cea personala?

Nu poti avea o viata profesionala de succes daca nu ai o viata personala excelenta. Ma bucur la maxim de fiecare moment petrecut cu familia si atunci cand sunt la servici sunt sa fac treaba. Am in echipa mea 9 Manageri si 120 de agenti si vin cu mare placere in fiecare zi la servici cu entuziasm si pofta de munca si imi doresc ca fiecare om din echipa mea sa vina cu drag la lucru.

6. Care ar fi cele 10 fraze prin care te-ai caracteriza?

Trateaza oamenii asa cum iti place sa fii tratat. Da dovada de corectitudine si vei avea parte de corectitudine. Daca tot muncim , cel putin sa fim primii in ceea ce facem.  Pune pasiune in ceea ce faci. Invata incontinuu. Inspira si implica. Este important sa te bucuri de fiecare zi . Nu lasa niciodata ceva neterminat .Masoara succesul tau prin succesul oamenilor tai. Cere mult de la oamenii tai ca sa obtii mult. Stim ce vrem noi si putem controla acest lucru, conteaza sa stim ce vor oamenii din echipa noastra. In vanzari ,  conteaza ce isi doreste clientul , nu conteaza ce isi doreste 

7. Care ar fi calitatile tale profesionale pe care doresti sa le imbunatatesti in urmatorul an?

– Sa invat sa ascult mai mult. Sa imi provoc oamenii din echipa sa fie mai creativi.

8. Ce iti doresti sa realizezi in urmatorii 3 ani?

In urmatorii 3 ani imi doresc sa excelez in noul rol pe care il voi avea din luna iunie 2015 . Sa invat multe lucruri noi si sa ma bucur de succesul oamenilor din noua echipa. Sa transmit pasiunea cu care imi fac treaba .

Idei indraznete si decizii intelepte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Importanta Time Management-ului
time-management
În zilele noastre, timpul a devenit o resursă greu de găsit. Petrecem timp tranzitând spaţiul numit generic muncă, îndeplinind diferite sarcini necesare menţinerii sau dezvoltării carierei, apoi ni-l dedicăm activităţilor casnice sau private. Există un principiu cunoscut sub numele de Principiul lui Pareto sau regula 80:20. Acest principiu spune că 80% din ceea ce realizăm într-o zi este produs cu 20% din efortul depus. Restul de 80% din efort generează diferenţa de 20% din rezultate.
%d bloggers like this: