Sa fie serioasa

Sa fie serioasa treaba

Sa fie serioasa treaba

“Sa fie serioasa treaba!” Asta mi-am zis in urma cu ceva vreme. Sa tot fie 15 ani de atunci. Nu mi-a iesit intotdeauna, dar au ramas cateva invataminte serioase din asta.

Stiam de mult ca o imagine face mai mult decat 1000 de cuvinte. O imagine buna face mai mult decat o functie buna. Ultima parte am adaugat-o eu. Termenul imagine este suficient de generos in intelesuri. Eu, zilele trecute, am lucrat la imagine in sensul ei cel mai propriu. Adica, mi-am facut o fotografie serioasa. Prietenul Daniel, sufletul si mintea limpede a spatiului blogosferic oltean, ne-a convocat pe toti la o sesiune foto. Motivatia nobila, trebuie sa avem si noi poze serioase pentru site – ul ASBO, executia a fost demotivant de profesionist facuta de Catalin Corneanu.

Experienta personala imi lasa putine motive de comparatii. Ce am vazut insa mi-a starnit curiozitatea  profesionala. Catalin lucreaza cu oamenii, cu materialul clientului, eu asisderea. Uite asa, ne-am vazut fata in fata. In fine, intre noi era si un aparat foto.

Am folosit sintagma demotivant de profesionist mai devreme si se merita explicata. Da, am vazut cum poti sa faci un exercitiu de imagine profesionist fara pera multa emfaza si fara pera mult tam tam. Catalin ne-a zambit la toti, pe rand. Indicatiile au fost clare si transmise calm, fara imperative. S-au strecurat glumite pentru destindere si au aparut trei poze de mai mare frumusetea. Sunt mandru de ele si sunt mandru de mine. Felicitari, Catalin.

Relaxarea este mama profesionalismului. Great job.

Idei indraznete si decizii intelepte.

One thought on “Sa fie serioasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Importanta Time Management-ului
time-management
În zilele noastre, timpul a devenit o resursă greu de găsit. Petrecem timp tranzitând spaţiul numit generic muncă, îndeplinind diferite sarcini necesare menţinerii sau dezvoltării carierei, apoi ni-l dedicăm activităţilor casnice sau private. Există un principiu cunoscut sub numele de Principiul lui Pareto sau regula 80:20. Acest principiu spune că 80% din ceea ce realizăm într-o zi este produs cu 20% din efortul depus. Restul de 80% din efort generează diferenţa de 20% din rezultate.
%d bloggers like this: