Sprijina munca si ideile oneste si valoroase

Sprijina munca si ideile oneste si valoroase

Sprijina munca si ideile oneste si valoroase

Sprijina munca si ideile oneste si valoroase. Fa-o pentru a fi altfel decat toti aceia care decat se multumesc cu a fi contra. 

Traim vremuri in care vorbim enorm despre solidaritate, apropiere, pasiuni. Traim vremuri in care raspundem nepotrivit la ceea ce ne agreseaza din exterior si traim infirm ceea ce ne emotioneaza din interior.

De 4 ani urmaresc un tanar care refuza sa faca asta. Traieste intens. Cu angoase si bucurii. Cu  dorinte si renuntari. Cu pasiuni si copilareli. Traieste experienta vietii din plin si continua sa ramana optimist. E drept, varsta il califica sa fie optimist, dar intamplarile vietii il fac sa fie si intelept. Suficient de intelept cat sa scrie o carte in care-ti poti gasi idei valoroase.

Despre experientele lui a scris o carte si ne-a cerut sprijinul, experimentand solidaritatea pe care o clamam la fiece discurs. Tanarul din poveste crede in oameni, ii pretuieste si le-a dedicat o parte din gandurile si experientele lui pentru a le fi de ajutor.

Eu il sprijin. Asa cum pot, cand pot. Munca si ideile lui mi-au fost inspiratie. Experientele lui sunt traite onest si face ceea ce altii doar mimeaza. Eu il sprijin pentru ca a depasit granitele tineretii lui si a facut pasul catre o alta lume. Eu il sprijin pentru ca, poate, nu este inca pe deplin pregatit pentru aceasta alta lume. Eu il sprijin pentru ca face ce-i place fara sa calce pe nimeni in picioare. Reuseste sa faca asta muncind onest si avand idei valoroase.

Eu il sprijin pentru ca e prietenul meu, iar eu cred in prietenie. Daca si tu crezi in prietenie, fa-ti un prieten ca el, ca David. Sprijina munca si ideile oneste si valoroase. Citeste-i cartea.

Urmeaza-ti nevoia de a creste o idee, de a o materializa. Fii ca David, traieste-ti pasiunile. Acceseaza site-ul Crestemidei.ro si sprijina-l.

Idei indraznete si decizii intelepte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Importanta Time Management-ului
time-management
În zilele noastre, timpul a devenit o resursă greu de găsit. Petrecem timp tranzitând spaţiul numit generic muncă, îndeplinind diferite sarcini necesare menţinerii sau dezvoltării carierei, apoi ni-l dedicăm activităţilor casnice sau private. Există un principiu cunoscut sub numele de Principiul lui Pareto sau regula 80:20. Acest principiu spune că 80% din ceea ce realizăm într-o zi este produs cu 20% din efortul depus. Restul de 80% din efort generează diferenţa de 20% din rezultate.
%d bloggers like this: