Testimoniale

Testimoniale

Testimoniale

Testimoniale sau marturii.

Cuvintele frumoase ale celor cu care am lucrat ma onoreaza.

Multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi de-a lungul carierei.

ralica-denisa-tanaseRaluca Maria Tanase
Customer Relationship Manager at Allianz Tiriac Asigurari S.A.

Am participat la cursuri de specializare sustinute de dl. Cristian Toaxen, ale caror obiective au fost indeplinite in totalitate, atat in ceea ce priveste informatia transmisa, cat si modul in care a fost transmisa. Va invit sa apelati cu incredere la serviciile de training ale dlui Toaxen!

radu-farcasRadu Farcas
Area Sales Manager la Allianz Tiriac

Cristi este un trainer desavarsit, implicat in ceea ce face si pasionat de ceea ce face.

ghost_person_100x100_v1Valentin Frinculescu
Director Dezvoltare at MaxyGo Broker de Asigurare

Cristi este un bun profesionist,care întotdeauna a preferat să se sfătuiască,înainte de a alege drumul către succes. Un excelent coleg.

simona-ciucaSimona Ciuca
Broker owner at Real Deal Partners SRL

Cristi Toaxen este pe departe cel mai tare trainer cu care eu am lucrat. Mie, personal mi-a schimbat viata si cred ca tuturor care am participat la training-ul lui din mai 2009 de la Bran, Romania. Il recomand pe Cristi tuturor celor ce-si doresc excelenta si depasirea propriilor limite.

ghost_person_100x100_v1Tatiana Coman
Director sucursala Allianz Tiriac Asigurari la Allianz

Cristian Toaxen este o persoana serioasa, de incredere, pe care te poti baza.Am apreciat la el orientarea catre solutii practice, adaptate nivelurilor diferite de accesibilitate, carisma si puterea de mobilizare la actiune.

Mihai Daniel Burtea Raus
Director adjunct at Centrul European De Despagubiri SRL

Alexandru Toaxen este o persoana cu experienta in vanzari si cu bune abilitati de training. Munca pe care o face il recomanda ca fiind o persoana serioasa care munceste cu pasiune si asta il face diferit fata de altii.

Catalin Cucu
Allianz Tiriac Asigurari la Allianz Tiriac Asigurari

Cristi este o persoana foarte creativa, cu un bun echilibru emotional, cu abilitati de comunicare exceptionale, un bun camarad si, foarte important in aceasta meserie, cu un ascutit simt al umorului.

Alexandru Hategan
Specialist Asigurari de Sanatate

Alexandru Toaxen este o persoana cu experienta in vanzari si cu bune abilitati de training. Articolele legate de vanzari pe care le scrie sunt originale si mi-au fost foarte utile in munca cu echipa mea de vanzari. Munca pe care o face il recomanda ca fiind o persoana serioasa care munceste cu pasiune si asta il face diferit fata de altii.

Catalin Maxim
Investment Adviser & Unit Manager at Allianz-Tiriac

I know Cristian from Training Sessions delivered by him with the most professional perspective. He is an Achiever, he will complete his task and his work like a Swiss clock. His professional attitude will provide power end energy in the process and his detail-oriented approach will ensure that every important aspect will be completed before the end.
I am happy that I met Cristian and had the chance to see him proving his vision and his values. I am confident that he will do it for you too, in a win-win relationship, if you’ll chose him as a business-partner.

Importanta Time Management-ului
time-management
În zilele noastre, timpul a devenit o resursă greu de găsit. Petrecem timp tranzitând spaţiul numit generic muncă, îndeplinind diferite sarcini necesare menţinerii sau dezvoltării carierei, apoi ni-l dedicăm activităţilor casnice sau private. Există un principiu cunoscut sub numele de Principiul lui Pareto sau regula 80:20. Acest principiu spune că 80% din ceea ce realizăm într-o zi este produs cu 20% din efortul depus. Restul de 80% din efort generează diferenţa de 20% din rezultate.
%d bloggers like this: