Tinere, iesi la vot! Arata-le ca se poate!

Tinere, iesi la vot! Arata-le ca se poate!

Tinere, iesi la vot! Arata-le ca se poate!

Asta este indemnul meu pentru tine cel care astazi te gandesti ca este o duminica ca oricare alta. Da, si de vei iesi la vot si de nu vei iesi Soarele va rasari si maine. Indiferent de votul tau, tot majoritatea va decide si politica tot o curva va ramane. Aici e greu de schimbat ceva. Tine de cutume, de obiceiuri, de reguli, de bun simt.

Pe de alta parte, tu cel care citesti aceste randuri, te provoc sa te gandesti la acesti 26 de ani de neputinta ai celor in care ani de-a randul generatii de oameni au investit incredere si o gramada de bani. Ei bine, de asta vreau sa iesi la vot astazi. Arata-le , ca in marea lor de neputinta, tu poti schimba ceva. Poti schimba profund generatia lor (aici ma refer la mentalitate si nu la varsta), aceasta generatie de politicieni care cred ca meseria lor este sa-ti explice permanent DE CE NU AU PUTUT. Da, dragul meu tanar cititor, acesta este generatia lor, a celor care ani la randul s-au complacut criminal in a nu face nimic, in a-si demonstra pe indelete si repetat impotenta si lipsa de dorinta de a face.

Cred in tine, tinere cititor. Mai cred ca tu, alaturi de toti cei care, zilnic, faceti sa se intample lucruri nu poti fi reprezentat de ei, cei care sunt capabili doar sa nu poata. Cele doua partide mari iti promit multe si, teoretic, pot sa le si faca. Marea lor problema este ca de 26 de ani NU FAC, ci doar explica esecurile repetate. Uita-i, schimba-i si mergi mai departe! Crede-ma nu-ti merita timpul. Mergi pe calea ta, nu a lor. Evita fundatura in care vor sa te duca.

Tinere, iesi la vot! Arata-le ca se poate! Scapa de marii impotenti ai democratiei.

Idei indraznete si decizii intelepte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Importanta Time Management-ului
time-management
În zilele noastre, timpul a devenit o resursă greu de găsit. Petrecem timp tranzitând spaţiul numit generic muncă, îndeplinind diferite sarcini necesare menţinerii sau dezvoltării carierei, apoi ni-l dedicăm activităţilor casnice sau private. Există un principiu cunoscut sub numele de Principiul lui Pareto sau regula 80:20. Acest principiu spune că 80% din ceea ce realizăm într-o zi este produs cu 20% din efortul depus. Restul de 80% din efort generează diferenţa de 20% din rezultate.
%d bloggers like this: