Vremea copilariei

Vremea carnavalului

Vremea carnavalului

Vremea carnavalului. Vremea bucuriei. Vremea copilariei.

Am pasit impreuna cu copiii mei in vremurile in care imi pasa de fiecare clipa. In care somnul nu mi se lipea de ochi si bucuria era sincera, ca si tristetea. A fost Carnavalul Katamis. A fost distractie.

Copii plini de viata, unii incarcati de importanta evenimentului, altii relaxati. Unii isi doreau sa demonstreze ca s-au facut mari, altii preferau sa-si continue copilaria fara fasoanele maturitatii.

Emotiile pareau mai mari in tabara adultilor: parinti, bunici, unchi, matusi, etc. Emotiile m-au facut sa privesc lumea cu ochi de copil. MI-am privit copiii cu inocenta si i-am vazut ceea ce si sunt: doi copii minunati care stiu sa se joace, sa alerge, sa danseze, sa fie politicosi, sa creeze vise, sa traiasca in vise.

Ce poate fi mai minunat decat sa-ti vezi copiii veseli? I-am vazut dansand pe acordurile suave ale copilariei lor. I-am urmarit alergand dupa fiecare gand. I-am admirat cautandu-si fiecare dorinta. I-am iubit traindu-si fiecare emotie.

E un gand mai vechi de-al meu. Daca vrei sa-ti reincarci viata de bine si bucurie, fa-ti timp si priveste copiii in joaca lor. Multumesc dragilor.

Idei indraznete si decizii intelepte.

 

Aici ai o serie de poze ale Carnavalului Katamis:

https://photos.google.com/album/AF1QipO7-ok-6gtMTjlCQFE8ygnF9iDt6C9uk2qKfFkr

Si,,,cateva din inregistrarile video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Importanta Time Management-ului
time-management
În zilele noastre, timpul a devenit o resursă greu de găsit. Petrecem timp tranzitând spaţiul numit generic muncă, îndeplinind diferite sarcini necesare menţinerii sau dezvoltării carierei, apoi ni-l dedicăm activităţilor casnice sau private. Există un principiu cunoscut sub numele de Principiul lui Pareto sau regula 80:20. Acest principiu spune că 80% din ceea ce realizăm într-o zi este produs cu 20% din efortul depus. Restul de 80% din efort generează diferenţa de 20% din rezultate.
%d bloggers like this: